Решенија

Системи / Производи

Dexion има широк опсег на достапни системи за складирање кои ќе одговараат на вашите потреби за складирање.

  • Управување со палети
  • Управување со мали делови
  • Управување со долги стоки
  • Машини за складирање и WMS (систем за управување со магацин)
  • Складишни и работни области
  • Посебни индустриски решенија

Цитати

Во зависност од вашите потреби можеме да обезбедиме целосен спектар на опции, кои варираат од прегледно водство до целосно детализирано цитирање.

See also