Системи со полици и управување со мали делови

Системите со полици обезбедуваат идеален начин на складирање, организирање и идентификување на мали делови при управување со складирани компоненти во магацини или области за подигнување.

Со широкиот избор на системи со полици и опции можеме да понудиме детални решенија за какво било складирање на мали делови или област за подигнување; повеќекатни полици, мобилни полици, картонски тек или знак и системи за обележување.

Нашите производи за складирање и управување на мали делови обезбедуваат единствена комбинација на перформанси, безбедност и економичност.

Од стандардните HL-280 галванизирани полици за тешки стоки и пространи полици, до пластични кутии за складирање на полиците, Dexion нуди по нешто за секого.